Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Поліція відпустила всіх затриманих після теракту в Лондоні

Неділя, 2 квітня 2017, 03:41

Всі затримані за підозрою в причетності до нападу, що стався минулого тижня у будівлі парламенту в Лондоні, відпущені з-під варти.

Про це повідомила поліція британської столиці, передає ВВС.

Останній підозрюваний - 30-річний чоловік, заарештований в Бірмінгемі - був звільнений в суботу. Його підозрювали в причетності до підготовки нападу в Вестмінстері.

Раніше були звільнені ще 11 підозрюваних.

Як відомо, в результаті нападу в центрі Лондона 22 березня загинули п'ять осіб, включаючи самого нападника - Халіда Масуда. Щонайменше 40 людей отримали поранення.

За даними Скотленд-ярда, Масуд навмисне збив на машині декількох осіб на Вестмінстерському мосту, а потім врізався в огорожу Вестмінстерського палацу, вийшов з автомобіля і накинувся з ножем на поліцейського, який охороняв британський парламент, завдавши йому кілька важких поранень, що виявилися смертельними.

Після цього сам Масуд був застрелений іншим поліцейським. Поліція припускає, що автомобіль Масуда рухався зі швидкістю 120 км на годину, а весь напад зайняв 82 секунди.

Поліція Лондона заявила, що не виявила доказів, що вказують на зв'язок Масуда з екстремістськими угрупованнями "Ісламська держава" і "Аль-Каїда". Раніше відповідальність за те, що трапилося в Лондоні взяло на себе угрупування "Ісламська держава".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...