Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутат Держдуми Росії приїхав в окупований Донецьк

Неділя, 1 жовтня 2017, 14:50
Депутат Держдуми Росії приїхав в окупований Донецьк

Депутат Держдуми Росії, член фракції Комуністичної партії Казбек Тайсаєв приїхав в окупований Донецьк на показ фільму "Крим", який присвячений анексії півострова.

Про це повідомили "Новости Донбасса".

Сайт сепаратистів "ДАН" опублікував фото, на яких в залі кінотеатру "Звездочка" Тайсаєв разом з головою так званої "Компартії ДНР" Борисом Литвиновим.

"Їх обіймає художниця, дружина колишнього заступника так званого голови адміністрації Донецька Ігоря Пономаренка - Тетяна Пономаренко-Левераш. У квітні 2016 року Ігор Пономаренко був заарештований в Донецьку членами "ДНР", - пишуть "Новости Донбасса".

Як зазначається в повідомленні, Борис Литвинов - один з організаторів сепаратистського руху, автор "Акту і Декларації незалежності ДНР". У 2014 році став членом так званої "Народної ради ДНР", однак 6 травня 2016 року з нього зняли "депутатські повноваження" через "втрату довіри".

Крім того, в кінотеатрі також була присутня Катерина Губарєва. Вона входить до фракції "Вільний Донбас", яка позиціонує себе як "опозиційна", так званої "Народної ради".

Як повідомили росЗМІ, 3 вересня у Донецьку підірвали авто "міністра доходів і зборів ДНР" Олександра Тимофєєва.

Радник глави МВС Зорян Шкіряк стверджує, що Тимофєєв проводив кулуарні перемовини з кураторами Кремля щодо можливості замінити ватажка бойовиків "ДНР" Олександра Захарченка.

На початку вересня у соцмережах та деяких ЗМІ поширювалася інформація про можливі кадрові зміни серед "керівництва" окупованих територій Донбасу, а "російська влада розглядає варіант заміни глав угруповань "ДНР" і "ЛНР".

Серед прізвищ потенційної заміни - "ДНР" нібито може очолити екс-депутат Партії регіонів Олександр Бобков, а "ЛНР" – лідер української партії "Союз лівих сил" Василь Волга.

Окрім того серед фігурантів можливих нових керівників був і так званий "віце-прем'єр ДНР з питань економіки" Олександр Тимофєєв, який "поставив собі за мету замінити Захарченка на посаді глави "ДНР".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...