Погрози дітям Соболєва: Геращенко заявила, що вона з рідними теж в небезпеці

П'ятниця, 22 грудня 2017, 12:47

Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко розповіла про погрози собі та своїй родині.

Таку заяву вона зробила у Facebook, коментуючи звістку про погрози дітям народного депутата від "Самопомочі" Єгора Соболєва.

"Щодня я також отримую погрози - собі і родині. Через фб, через пошту, смс і дзвінки на мобільний. Консьєрж в будинку також розповідала про підозрілих людей, які розпитували про мене і мій графік і т.д." – пише вона.

За словами віце-спікера, також вона отримувала погрози від бойовиків, що вони спалять її будинок, крім того, її життю погрожували антимайданівці.

"Я ставлюся до цього філософськи - в політика, якщо він займається політикою, апріорі є вороги", - резюмує Геращенко.

Вона заявила також, що, хоча і засуджує факти погроз опозиціонерам і їх родинам, проте вважає, що і самі опозиційні політики теж багато в чому винні.

"Разом з тим маю зазначити, що мова ненависті, постійні погрози, приниження опонентів, навішування образливих ярликів і лайки- це мова, яку сповідують багато соратників мітингувальників (до яких належить і Соболєв – ред.)", - зазначає Геращенко.

Вона звернулася до правоохоронців із закликом "дати оцінку" факту погроз дітям Соболєва.

"Але так само звертаю увагу, що це не поодинокий випадок. Масово й агресивно погрожують різним політикам і їх родинам - і опозиційним, і провладним", - додала віце-спікер.

Як відомо, дружина Соболєва телеведуча Марічка Падалко заявила, що невідомі погрожують облити кислотою їхніх дітей.

З трибуни парламенту Соболєв заявив, що його не вдасться залякати, але попросив не переходити межу.