В поліції Києва заявили про видворення грузинського "злодія в законі"

Вівторок, 6 лютого 2018, 14:54

Правоохоронці видворили з України громадянина Грузії, який мав намір керувати в Україні організованими злочинними угрупуваннями та перерозподілити із кримінальними авторитетами сфери впливу.

Про це інформує прес-служба столичної поліції у вівторок.

У поліції стверджують, що нещодавно отримали оперативну інформацію, під час реалізації якої затримали на проспекті Глушкова "злодія у законі" на прізвисько "Гега Озургетський".

"Він – 42-річий уродженець Грузії, мешкає у Греції, де його "коронували" у 2014 році. На територію України приїхав у 2017 році до Одеси, згодом перебрався у столицю. До речі, паспорт громадянина України йому видали у грудні 2013 року у місті Луганськ, тож ми перевіряємо цю інформацію", - зазначив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

На цей час його громадянство України скасовано, а його самого видворено за межі України із забороною в’їзду на три роки.

За інформацією з відкритих джерел, справжнє ім'я затриманого ­ Модебадзе Георгій Важаєвич.

Водночас у червні 2016 року поліція Києва повідомляла про затримання іншого "злодія в законі" на прізвисько Гега Озургетський, який мав 24 роки.

Валентина Романенко, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...