Стрілянина в Києві: Поліція розглядає версію вбивства на замовлення

Середа, 4 липня 2018, 00:35

У поліції повідомили деякі подробиці вбивства в Голосіївському районі Києва і одну з версій слідства.

Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Києва.

Раніше повідомлялося, що біля одного зі столичних ресторанів невідомий підстрелив чоловіка і зник з місця події.

За словами начальника Головного управління Національної поліції в Києві Андрія Крищенка, після скоєння злочину зловмисник зник у дворах, які потім залишив на машині.

Крищенко заявив, що у правоохоронців є прикмети цього автомобіля, тому в місті відпрацьовуються відповідні оперативні плани.

На думку слідства, вбивство могло бути замовним, а злочинець діяв не один.

"Поліція відпрацьовує ряд версій, і безперечно одна з версій - це вбивство на замовлення. Однак це буде зрозуміло після встановлення особи потерпілого, його зв'язків, відпрацювання способу його життя", - розповів Крищенко.

"Ми можемо говорити, що зловмисників було як мінімум двоє, оскільки стрілок вийшов з автомобіля, який з місця події зник", - додав він.

Як повідомлялося, потерпілий помер в лікарні, куди був доставлений з численними пораненнями. Його особа встановлена, він - 1988 року народження.

У Києві введений оперативний план щодо розшуку та затримання невідомого: із показів свідків встановлено, що чоловік - кавказької зовнішності, 30-35 років, одягнений у чорну куртку, при собі має вогнепальну зброю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування