На залізниці Одещини частково відновили рух після аварії

Середа, 4 липня 2018, 10:12

В Одеській області вранці 4 липня відкрили рух поїздів по парній колії, який був закритий внаслідок сходження вантажного поїзда.

Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".

"Сьогодні о 5:42 з Одеси до Києва було відправлено швидкісний поїзд № 764 Одеса – Київ без відхилення від графіку руху. Він курсуватиме за маршрутом з усіма графітовими зупинками, а також додатковою вимушеною зупинкою на станції Крижопіль", - йдеться в повідомленні.

Наразі тривають роботи з відновлення руху на непарній колії. На ділянці працює понад 200 залізничників, задіяні 3 відновлювальні поїзди й інша спеціальна техніка.

Відзначається, що після сходження вантажного потяга і зупинки руху "Укрзалізниця" на залізничному вокзалі станції "Одеса-Головна" організувала оперативний штаб для допомоги пасажирам.

"Також пасажирам повернуті кошти за нездійснені з вини залізниці поїздки. Загальна кількість повернених проїзних документів – 489 квитків та ще 27 – через інтернет", - йдеться в повідомленні.

За даними "Укрзалізниці", станом на ранок 4 липня скарг від пасажирів щодо неякісного обслуговування не надходило.

Як повідомлялося, 3 липня о 14:18 на перегоні Іванівка – Веселий Кут в Одеській області зійшли 14 вантажних вагонів. Через інцидент рух близько 20 пасажирських поїздів було організовано в об’їзд цієї ділянки.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування