Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Прокуратура закінчила розслідувати резонансне побиття пенсіонера на Лісовій

Середа, 1 серпня 2018, 15:52
Прокуратура закінчила розслідувати резонансне побиття пенсіонера на Лісовій

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо молодика, який побив пенсіонера на ринку поблизу станції столичного метро "Лісова".

Про це повідомляє Прокуратура Києва.

"Скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 24-річного громадянина Грузії, який на ґрунті раптово виниклого конфлікту, спричинив 64-річному пенсіонеру черепно-мозкову травму", – йдеться в повідомленні.

Справу направили до Деснянського районного суду Києва для розгляду по суті.

Чоловіку інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 296 КК України, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося особливою зухвалістю (хуліганстві), вчинене групою осіб.

"За вчинене молодику загрожує до 4 років позбавлення волі", – додають в прокуратурі.

25 травня на території торгівельного центру "Bazar" поблизу станції метро "Лісова" 24-річний молодик працівник ринку вдарив в обличчя літнього чоловіка, який зробив йому зауваження.

26 травня правоохоронці затримали чоловіка, який побив військового пенсіонера. Пізніше йому повідомили про підозру, а суд відправив чоловіка під цілодобовий домашній арешт.

27 травня кілька десятків агресивно налаштованих молодиків пошкодили його торгову точку та влаштували сутичку із поліцейськими, зокрема кидали каміння.

Тоді постраждало троє правоохоронців. 34 особи доставили до поліції.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування