У Києві "мінували" Майдан Незалежності та метро "Шулявська"

П'ятниця, 10 серпня 2018, 16:11

Правоохоронці перевіряють анонімні повідомлення про нібито замінування площі Майдан Незалежності та станції метро "Шулявська" в Києві.

Про це повідомляє столична Нацполіція.

"До чергової частини поліції Києва зателефонувала жінка і сказала, що Майдан Незалежності заміновано гранатами. Згодом надійшло повідомлення від чоловіка про замінування станції метрополітену", – йдеться в повідомленні.

На нібито заміновані місця виїхали спеціалісти вибухотехнічної служби, кінологи та слідчо-оперативні групи. Вони ретельно оглядають територію на наявність небезпечних предметів та речовин.

"Відомості зареєстровані у Журналах єдиного обліку територіальних управлінь поліції. За результатами перевірки буде надана правова кваліфікація подіям", – кажуть у поліції.

Як повідомляє столичний метрополітен у Twitter, "Шулявську" закрили на час перевірки.

Пізніше стало відомо, що вибухонебезпечних предметів на станції не виявили. Вона відновила роботу.

Поліція також згодом повідомила, що під час огляду підземки і площі "жодних небезпечних предметів та речовин правоохоронці не виявили".

"Зараз вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Зусилля поліцейських спрямовані на затримання та притягнення до відповідальності "мінерів", – йдеться в повідомленні.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування