Тимошенко, Бойко і Вілкул не ходять на засідання своїх комітетів – КВУ

Четвер, 2 серпня 2018, 11:51

Лідери трьох фракцій Верховної Ради фактично проігнорували роботу в Комітетах та не відвідували їх засідання за час роботи восьмої сесії (лютий-липень 2018 року).

Про це повідомляє КВУ в рамках проекту "Дослівно".

Найнижчі показники відвідуваності у Юрія Бойка (Опозиційний блок), Олександра Вілкула (Опозиційний блок), Юлії Тимошенко (ВО "Батьківщина") та Олега Ляшка ("Радикальна партія").

Зокрема,  Бойко, Вілкул та Тимошенко не взяли участі в жодному засіданні Комітетів, до яких входять.

Ляшко взяв участь лише в 33% засідань, Олег Березюк ("Самопоміч")  – 58%, Артур Герасимов (БПП) – 79%, Максим Бурбак ("Народний фронт") – 92%.

"Бойко є членом комітету в справах ветеранів, учасників бойових дій, учасників антитерористичної операції та людей з інвалідністю. Упродовж лютого-липня відбулося 12 засідань Комітету, на жодному з яких політик не був присутній", - повідомили в КВУ.

Фото КВУ

Вілкул не був присутній на жодному засіданні із дев’яти комітету з питань європейської інтеграції.

Тимошенко не з’явилася на жодному з 4 засідань комітету з питань прав людини, національних меншин і міжнаціональних відносин.

В апараті комітету Тимошенко, зазначили, що лідерка фракції не брала участі в засіданнях "з поважних причин, пов’язаних з участю в інших заходах як голови депутатської фракції".

Ляшко відвідав 4 із 12 засідань комітету з питань податкової та митної політики.