Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головні новини дня – за 60 секунд

Четвер, 2 серпня 2018, 21:07

Філарет запевнив, що насильства після надання Томосу не буде, а майно належатиме громаді, авто лідерів одеського "Народного руху" протаранили вантажівкою, на Дніпропетровщині вибухнуло авто депутата "Батьківщини" - новини, які обговорювали 2 серпня.

Про УПЦ.  Патріарх Філарет назвав заяви про "захоплення храмів" та можливість "громадянської війни" через автокефалію прикладом брехні та дезінформації, які є частиною гібридної війни проти України.

Про справу Савченко-Рубана. Слідство у справі нардепа Надії Савченко і керівника Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимира Рубана отримало усі необхідні докази, щоб довести вину підозрюваних.

Про надзвичайні події. Машину лідерів одеської організації "Народного руху України" Михайла Кузаконя й Григорія Козьми протаранила вантажівка ГАЗ.

А у місті Кам’янське Дніпропетровської області вибухнув автомобіль. Як повідомив депутат Криворізької міської ради Микола Колесник, постраждалий – Віталій Чернявський.

Чернявський – голова фракції "Батьківщина" Кам'янської міської ради.

"Він у важкому стані, у лікарні. Волонтер з першого дня війни, справжній волонтер", – зазначив Колесник.

Про Антикорупційний суд. Президент України Петро Порошенко підписав закон, який дозволяє забезпечити початок роботи та подальше функціонування Вищого антикорупційного суду.

Про "Нафтогаз" та Київ. НАК "Нафтогаз України" заявляє, що вітає рішення Київської адміністрації розпочати переговори про мирову угоду, за якою КП "Київтеплоенерго" прийме борги "Київенерго".

Про справу Гандзюк. Журналіст Сергій Нікітенко опублікував фоторобот чоловіка, який облив концентрованою сірчаної кислотою співробітницю Херсонської міської ради Катерину Гандзюк.

Про Шеремета. Близькі убитого журналіста Павла Шеремета скаржаться на бездіяльність генерального прокурора Юрія Луценка у справі про вибух, вчинений два роки тому.

Разом з цим, слідство у справі про вбивство одного з керівників "Української правди" Павла Шеремета не встановило у злочині ознак терористичного акту.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...