Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко назвала підрив авто її депутата "політичним тероризмом"

П'ятниця, 3 серпня 2018, 10:35
Тимошенко назвала підрив авто її депутата політичним тероризмом

Лідер ВО "Батьківщина" називає вибух автомобіля голови фракції "Батьківщина" у Кам'янській міськраді Віталія Чернявського та наїзд на лідерів одеського НРУ "політичним тероризмом".

Про це вона написала у Facebook.

"Літо в країні проходить під знаком політичного тероризму. Тепер його жертвою став наш однопартієць Віталій Чернявський. Його автомобіль підірвали. Зараз наш товариш і колега перебуває у лікарні в тяжкому стані", - написала Тимошенко.

Вона також нагадала, що раніше на Одещині вантажівка "цілеспрямовано протаранила авто лідера місцевого Руху Михайла Кузаконя".

"І в цей же день прокуратура заявила, що не знайшла ознак теракту у вбивстві журналіста Павла Шеремета… А що ж це було? Розваги?", - додала лідер "Батьківщини".

За її словами, "президент остаточно відмовився від критеріїв професіоналізму в силовій кадровій політиці і перейшов на критерії особистої відданості", про що "свідчать останні кадрові призначення".

"Країна некерована. Мова вже йде не про окремі "інциденти", а про пряму загрозу національній безпеці. Я вимагаю негайної реакції президента, силових структур і РНБО на останні події", - підсумувала Тимошенко.

Як повідомлялося, 2 серпня на Дніпропетровщині вибухнуло авто депутата "Батьківщини" Віталія Чернявського, він лишився живим, але у важкому стані.

Вранці 2 серпня машину лідерів одеської організації "Народного руху України" Михайла Кузаконя й Григорія Козьми протаранила вантажівка ГАЗ, вони уникли пошкоджень. Поліція розслідує цей наїзд як замах на вбивство.

Також 2 серпня на подвір'ї власного будинку знайшли мертвим екс-депутата Сумської міськради та колишнього голову земельної комісії Анатолія Жука.  

24 травня депутата Черкаської обласної ради від ВО "Батьківщина" Сергія Гуру розстріляли в його офісі.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування