В Іспанії затримали одного з лідерів "російської мафії"

Неділя, 5 серпня 2018, 19:59
В Іспанії затримали одного з лідерів російської мафії

На півдні Іспанії затримано і взято під варту трьох кримінальних авторитетів з країн колишнього СРСР: їх закидають замах на вбивство, фальсифікацію документів та членство у злочинній організації.

Як повідомляє DW з посиланням на поліцію Іспанії, затримання відбулося, коли лідери мафіозних угруповань обговорювали плани вбивства одного з членів ворожого клану.

На відео, яке оприлюднила поліція, можна побачити, як правоохоронці вриваються до кафе, де перебувають розшукувані.

Серед учасників "сходки" були два представники грузинських кланів, які в останні роки координували дії вихідців з РФ, повідомляє поліція.

Один із затриманих вважався третьою за значимістю людиною у "російській мафії".

За даними поліції, затримані мали намір відтворити кримінальну структуру, яка була ліквідована у червні 2017 року. Тоді правоохоронці заарештували 129 підозрюваних, проте вже у липні знову почалося розслідування, оскільки у Марбельї було виявлено сліди одного з кримінальних авторитетів, який керував ліквідованим угрупованням з Литви.

Йдеться про "одного з найважливіших "злодіїв в законі" у Європі", зазначає поліція. Під час розслідування з'ясувалося, що окрім поділу території злочинці планували вбивство одного з членів конкуруючого клану, який хотів оселитися в Іспанії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування