ДТП у Києві: Об'їжджав пішохода на швидкості – і лишив малюка без батька

Середа, 8 серпня 2018, 08:50

У Києві біля станції метро "Сирець" автомобіль "Шкода" наїхав на три припарковані автомобілі, у результаті зіткнення чоловік, який садив свого 3-річного сина у "Хюндай", отримав тілесні ушкодження і помер у "швидкій".

Життю і здоров’ю хлопчика нічого не загрожує, повідомляє поліція Києва.

7 серпня близько 20:00 до поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Щусєва Шевченківського району столиці сталася аварія.

 

На місце негайно виїхали наряд патрульної поліції, слідчо-оперативна група та лікарі.

"За попередньою інформацією: 32-річний водій автомобіля "Шкода", уникаючи наїзду на пішохода, який вибіг на дорогу у невстановленому місці, втратив керування та зіткнувся з трьома припаркованими автомобілями "Хюндай", "Дачія" та "Санг Йонг", – йдеться в повідомленні.

У результаті зіткнення "Шкода" збила 30-річного чоловіка, який у цей час садив свого 3-річного сина у "Хюндай", і перевернулася.

 

Медпрацівники надавали допомогу чоловіку, однак від отриманих травм він помер у кареті "швидкої".

Лікарі оглянули дитину, її життю і здоров’ю нічого не загрожує.

Зі слів свідків, водій автомобіля "Шкода" перевищував дозволену швидкість.

 

У присутності понятих правоохоронці провели освідування на стан алкогольного сп’яніння – драгер не виявив вмісту алкоголю.

Слідче управління Головного управління Нацполіції у Києві розпочало кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Правоохоронці встановлюють механізм і обставини автопригоди.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News