Адвокати Трампа готують доповідь для захисту від звинувачень Мюллера

Субота, 1 вересня 2018, 07:14

Юристи президента США Дональда Трампа готують доповідь з аргументами, що спростовують ряд висновків, до яких може дійти спеціальний радник ФБР Роберт Мюллер в ході розслідування втручання РФ у вибори в США і ймовірної змови команди Трампа з росіянами.

Про це пише CNN.

Провідний адвокат Трампа Рудольф Джуліані повідомив, що він веде роботу над доповіддю, яка буде включати в себе розділи про змову з Росією на виборах в 2016 році, звільнення радника з національної безпеки Майкла Флінна, перешкоджання правосуддю і решту, щоб бути готовим до тих звинувачень, які можуть бути включені в очікуваний звіт Мюллера.

Джерело телеканалу, поінформоване про доповідь, повідомило, що вона уже наполовину завершена.

Відзначається, що юристи Трампа були здивовані тим, що угода про визнання провини колишнього адвоката Трампа Майкла Коена включала заяву, в якій, по суті, стверджувалося, що президент змовився з Коеном, з метою порушити закон про фінансування виборчої кампанії. Тепер адвокати президента очікують, що звіт Мюллера може включати в себе ці звинувачення.

Як повідомлялося, Коен визнав себе винним у восьми кримінальних звинуваченнях в ухиленні від сплати податків, банкрутстві і порушеннях у фінансування кампанії. Він сказав федеральному суду в Нью-Йорку, що Трамп під час передвиборної компанії доручив йому організувати виплати двом жінкам, щоб змусити їх мовчати про стосунки з кандидатом в президенти.

Коен також заявив, що Трамп нібито знав про зустріч його сина з росіянами, які обіцяли надати інформацію для допомоги його передвиборчій кампанії в 2016 році і компромат на Гілларі Клінтон.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування