Гриценко запевнив, що не зніматиме свою кандидатуру перед виборами

Неділя, 23 вересня 2018, 01:33

Лідер партії "Громадянська позиція" Анатолій Гриценко не зніматиме свою кандидатуру на виборах президента України на користь Петра Порошенка.

Про це Гриценко написав у facebook.

"Я кандидат технічних наук. А от технічним кандидатом - ніколи не був і ніколи не буду", - написав він, спростовуючи чутки про те, що він нібито технічний кандидат і у певний момент зніме свою кандидатуру на користь Порошенка. 

Раніше УП повідомляла, що лідеру партії "Громадянська позиція" Анатолію Гриценку допомагатимуть іти на вибори нардеп Віктор Балога, лідер "Європейської партії України" Микола Катеринчук та журналістка Христина Бондаренко.

На останніх зустрічах ситуативки джерела УП бачили Віктора Балогу, Дениса Каплунова з міні-партії "Альтернатива", політтехнолога Віктора Котигоренка та журналістку Христину Бондаренко.

Повідомлялося, що коли Христина Бондаренко офіційно ще не працювала на Гриценка, вона фактично вже перебрала на себе функції керівника інформаційного напрямку кампанії.

Детальніше про команду Гриценка та головні його меседжі на майбутніх виборах читайте у статті УП: "Гриценко і його команда. Хто допомагає лідеру "Громадянської позиції" йти на вибори"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News