Турчинов відмовився очолити штаб Порошенка, бо почувався чужим

Понеділок, 3 вересня 2018, 13:02

В передвиборчому штабі чинного президента Петра Порошенка не розраховують на підтримку "Народного фронту" і роздумують про альтернативні ходи для виграшу.

Про це йдеться в статті Української правди "Його команда. Хто входить у виборчий штаб Порошенка".

Навесні джерела УП повідомляли, що штаб Порошенка мав очолити секретар РНБО Олександр Турчинов. Але влітку той публічно заявив, що не бере участі в жодних виборчих нарадах і займається виключно роботою в Раді національної безпеки й оборони.

В оточенні "кривавого пастора" УП пояснили, що Турчинов відмовив Порошенку (штаб Порошенка очолює перший заступник голови Адміністрації президента Віталій Ковальчук), бо відчував себе в його команді чужим. За їхніми словами, секретар РНБО міг би працювати у штабі Порошенка, якби президента підтримували інші лідери "Народного фронту". Та таких гарантій від партії Яценюка не було і немає.

Тому в команді президента шукають альтернативні кроки для виграшу.

Цими технологічними питаннями займається давній політтехнолог Порошенка та депутат з фракції БПП Ігор Гринів.

Він буде стратегом виборчого штабу президента і вже підготував каркас стратегії, яку затвердив особисто Порошенко.

Текст стратегії кандидата в президенти Петра Порошенка ретельно приховують від конкурентів, і навідріз відмовляються показувати.

Водночас, зі слів джерел, яким довіряє УП, якщо б всю стратегію можна було звести до одного меседжа, він би звучав так: безальтернативність.

Детальніше про те, хто очолює передвиборчий штаб Порошенка, як проходять наради, стратегію на вибори та чому оточення президента вірить, що він потрапляє у другий тур із Юлією Тимошенко, читайте в матеріалі УП.