Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко відповіли на звинувачення щодо поїздок її родичів до Москви

Середа, 5 вересня 2018, 11:22

Депутат фракції "Батьківщина" Іван Крулько заявив, що представники провладної фракції розповсюджують відверту брехню про Юлію Тимошенко та спекулюють на родичах, коли заявляють про поїздки її зятя до Москви.

Про це він сказав з трибуни парламенту у середу спільно з іншими колегами.

Перед цим представник фракції "Блоку Петра Порошенка" Олександр Бригинець зазначив, що від Тимошенко чекають пояснень, щодо інформації, розповсюдженої у ЗМІ, про систематичні поїздки її родичів до Москви.

"Сподіваємося, що це неправда і ми почуємо спростування", - сказав політик.

 
скріншот із сайту телеканалу "Прямий"

У відповідь Крулько зазначив, "песики, яким дали темники з Банкової" розповсюджують абсолютну брехню проти Тимошенко та її родини.

За його словами, незважаючи на те, що передвиборча кампанія тільки почалася, а вже перейшла всі червоні лінії.

"Ніхто не опускався до того, щоб почати спекулювати дітьми і родиною, під час виборчої кампанії. При чому розпускати відверту брехню, непідтверджену жодними фактами", - сказав нардеп.

"Ви хочете, щоб ми таку саму риторику вели? Ви хочете, щоб ми розказували про невістку, яка є громадянкою Росії, про невістку Петра Порошенка? Чи про сватів, які є громадянами Росії? Чи про сина, який у лондонській школі з написом "Росія" і гербом з двоглавим орлом виступає і ходить з дітьми олігархів фотографується? Така виборча кампанія має бути?", - запитав він з трибуни.

Крулько пообіцяв, що опоненти її отримають.

Також він звернувся до журналістів і попросив згадати, як знищувалася свобода слова в Україні за часів Януковича, і наголосив, що так само робиться  і зараз.

За його словами, брехлива інформація про Тимошенко була розповсюджена за гроші.

"Де ваша солідарність? Де ваша журналістська честь? Згадайте про це. Інакше не буде у нас свободи слова і ніхто вас не захистить", - заявив політик.

"І це у той день відбувалося, коли замість того, щоб захистити вашу колегу Седлецьку, проти якої вчора дали прослушку, замість цього ви розповсюджували брехню проти Тимошенко", - додав він.

Нардеп зауважив, подібними маніпуляціями можна занапастити країну і наголосив, що брудною інформаційною атакою займається телеканал, "куплений у сина Януковича в обхід усіх санкцій. Куплений підставними людьми від пана Порошенка".

Крулько запевнив, що представники "Батьківщини" будуть ходити на всі телеканали, оскільки у них немає олігархів і немає грошей, щоб купувати телеканали і таким чином вони будуть доносити правду.

Раніше ЗМІ з посиланням на нардепа від БПП Івана Мельничука повідомляли, що зять Юлії Тимошенко сім разів за рік літав у Москву й спілкувався з емісарами Путіна.

Раніше "Українська правда" писала, що Макеєнко збирається придбати "Тоніс" – нібито для оточення чинного президента Петра Порошенка. Згодом телеканал перейменували у "Прямий".

За інформацією співрозмовників, куратором цієї покупки виступає ніхто інший, як найбільш довірений соратник президента Ігор Кононенко.

Більше читайте у статті: "На порозі медійного переділу. Чому Княжицький продає, а друг президента купує канал".

Яна Міланова, УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування