Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Підлеглі Трампа вставляють йому "палиці в колеса" – NYT

Четвер, 6 вересня 2018, 17:19

Газета The New York Times опублікувала анонімний лист високопоставленого співробітника Білого дому про те, що багато чиновників адміністрації президента діють на підрив політичного курсу Дональда Трампа.

У виданні кажуть, що знають ім'я автора, але не розкриють його.

"Дилема - яку він повністю не усвідомлює - в тому, що багато високопоставлених чиновників в його власній адміністрації старанно працюють зсередини, щоб зруйнувати його плани", - пише автор колонки.

Він стверджує, що корінь проблеми президента - його аморальність. Співробітники Білого дому, мовляв, не задоволені тим, що він не дотримується принципів, на які спирається при ухваленні рішень.

Крім того, пише анонім, Трамп часто різко змінює свої погляди.

"Неможливо сказати, що буде в нього на думці за хвилину", - цитує автор статті слова свого колеги.

За його словами, багато високопоставлених чиновників в адміністрації президента не довіряють Трампу. У своїй роботі вони намагаються діяти по-своєму, без урахування "примх" Трампа. Деякі з них навіть намагаються перешкодити ухваленню, на їхній погляд, поганих рішень американського лідера.

Автор колонки пише, що в результаті всього цього Білий дім "веде подвійну політику" - з одного боку Трамп підтримує диктаторів, таких як президент РФ Володимир Путін і лідер Північної Кореї Кім Чен Ин, а його підлеглі працюють в іншому напрямку.

Наприклад, Трамп не хотів, щоб з США в березні вислали 60 російських дипломатів, підозрюваних в шпигунстві, і Америка продовжувала вводити санкції проти РФ. Однак його команда національної безпеки все одно здійснювала такі дії.

Як пише NYT, Трамп бурхливо відреагував на цю публікацію.

"Зрада?" - написав він у Twitter, а потім закликав керівництво газети "заради національної безпеки" назвати ім'я "слабака", який написав статтю.

Він назвав статтю "боягузливою". А прес-секретар Білого дому Сара Сандерс заявила, що її автор "має вчинити правильно і піти у відставку".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування