Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Одружився на українці й обзавівся майном: У Києві затримали йорданця, якого шукав Інтерпол

П'ятниця, 7 вересня 2018, 15:27

Співробітники Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції разом зі столичними поліцейськими затримали громадянина Йорданії, засудженого в Нідерландах за збут наркотиків і якого розшукував Інтерпол.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Нацполіції.

Зазначається, що 39-річний громадянин Йорданії у 2008 році був засуджений до тюремного ув’язнення за злочини, пов’язані з наркотиками та зброєю.

Крім того, чоловік неодноразово притягувався до відповідальності за зберігання і збут у складі групи амфетаміну, кокаїну, гашишу, тенамфетаміну та таблеток екстазі.

 

Повідомляється, що після засудження він подався в біга.

"Ховаючись по різних країнах, зловмисник, поки що невстановленим шляхом, перетнув кордон України і потрапив до Києва. Не маючи легального заробітку, іноземець зумів придбати автомобіль, обжитися житлом та одружився на українці", - йдеться у повідомленні.

За даними поліції, наразі рішенням Шевченківського районного суду міста Києва до йорданця застосовано тимчасовий арешт, строком на 40 діб та поміщено до СІЗО.

Поліція вирішує питання щодо екстрадиції затриманого злочинця до Нідерландів.

Також встановлюється можлива причетність працівників правоохоронних органів України, які сприяли перетину та проживанню нелегала.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування