Новий ватажок бойовиків ОРДО звільнив "міністра", який втік до РФ – РосЗМІ

П'ятниця, 7 вересня 2018, 23:20

Новопризначений ватажок бойовиків ОРДО Денис Пушилін звільнив наближеного до вбитого Олександра Захарченка "міністра доходів і зборів ДНР" Олександра Тимофєєва. 

Про це повідомляє РБК з посиланням на опубліковану "постанову" ватажка ОРДЛО.

Окрім Тимофєєва, Пушилін звільнив ще п’ятьох "міністрів" бойовиків.

Олександр Тимофєєв був поранений під час вибуху у кафе "Сєпар", внаслідок якого загинув Олександр Захарченко.

Він втік у Росію після того, як пережив вибух у кафе "Сєпар".

31 серпня ватажок бойовиків ОРДО Олександр Захарченко загинув внаслідок вибуху у ресторані у центрі Донецька. У "ДНР" заявили, що внаслідок вибуху загинули двоє людей, дев'ять - постраждали.

На екстреному засіданні "уряду" бойовиків ОРДО оголосили, що тимчасово виконуючим обов'язки ватажка бойовиків ОРДО стане так званий "перший віце-прем'єр" Дмитро Трапєзніков.

Слідчий комітет РФ відкрив кримінальну справу у зв'язку з убивством Захарченка за статтею "акт міжнародного тероризму" (ст. 361 КК РФ).

В СБУ підтвердили інформацію про загибель Захарченка.

РосЗМІ повідомили про затримання у Донецьку підозрюваних у замаху на Захарченка. Зазначалося, що затримані - "українські диверсанти і пов'язані з ними особи".

Пізніше виконуючий обов'язки так званого "глави ДНР" Дмитро Трапєзніков заявив, що затримані за підозрою у вбивстві Олександра Захарченка підтвердили причетність України до цього злочину.

В Україні подібні звинувачення спростовують і додають, що це можуть бути внутрішні чвари бойовиків.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування