Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У суботу "Станиця Луганська" відновить роботу - ДПСУ

Субота, 8 вересня 2018, 08:50

Контрольний пункт в’їзду-виїзду "Станиця Луганська" відновить роботу у суботу, 8 вересня.

Про це повідомили у Держприкордонслужбі України.

"Після проведення основних робіт з реконструкції, за рішенням командувача Об’єднаних сил, КПВВ "Станиця Луганська" відновлює своє функціонування о 12:00 8 вересня", - йдеться у повідомленні. 

У ДПСУ нагадали, що даний КПВВ наразі є єдиним дорожнім коридором на Луганщині. 

У прес-центрі штабу Операції об'єднаних сил повідомили, що на КПВВ було проведено роботи щодо реконструкції та розбудови "Станиці Луганської".

"В межах дорожнього коридору збільшено кількість автоматизованих робочих місць з перевірки документів та штат підрозділу, що забезпечує пропускні операції ... Планується забезпечити комфортний перетин лінії розмежування 10-12 тис. громадян без зменшення безпекової складової. КПВВ облаштовано системою відеоспостереження", - повідомили у штабі ООС. 

Також на КПВВ замінено дорожнє покриття, облаштовано укриття, навіси-накопичувачі для осіб, які перетинають лінію розмежування, змонтовано нові модулі для проведення паспортного та фіскального контролю.

"Завершується підведення комунікацій та будівництво додаткових зручностей для громадян", - йдеться у повідомленні.

Раніше у Луганській облВЦА повідомляли, що КПВВ "Станиця Луганська" після ремонту перейде на осінній режим роботи і рацюватиме з 07:00 до 18:00.

Інші пункти пропуску на лінії розмежування з 1 вересня проводять контрольно-пропускні операції згідно з осіннім графіком роботи - з 7:00 до 18:30.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування