Балога: Я допомагав Медведчуку, це моя найбільша помилка

Понеділок, 1 жовтня 2018, 10:20

Нардеп Віктор Балога заявляє, що свого часу допоміг прийти у політику куму Путіна Віктору Медведчуку.

Про це він сказав в інтерв’ю "Українській правді".

"Так, це правда (сміється). Я, мабуть, найбільшу помилку зробив у житті, коли це зробив", - сказав Балога.

Він додав, що тоді був молодим, але був на слуху і мав авторитет у громади в Закарпатті, а Медведчук тоді "однозначно справив (на нього – ред.) враження".

"До мене приїхав губернатор і каже: "Я хотів би тебе познайомити з Віктором Медведчуком. Він буде замість мене висуватися на посаду депутата". Щоб ви розуміли, я на той час не знав, які є партії, хто є спікером парламенту. Я був абсолютно аполітичний. От прийшла людина, батьки якої вчили мене в школі (батьки губернатора) і просить мене – підтримай", - розповів Балога.

За словами нардепа, його підтримка полягала в агітації за Медведчука.

"Агітувати, тому що я маю підтримку, мене люди поважають, зі мною рахуються, до моєї думки прислухаються. Я пішов у поле. Я пам'ятаю, десь 90% набрали. Одностайна підтримка. Я з цим швидко розібрався", - сказав Балога.

Він додав, що і його самого люди висували у Верховну Раду у 98 році, але він не пішов, а пішов по Мукачівському округу Григорій Суркіс.

За словами Балоги, від Суркіса і Медведчука за свою підтримку він не отримав ніякої компенсації, лише проблеми.

"Я отримав купу проблем і інтриг. Молодий хлопець, який нічим не переймався, і тут втягнули в політику – тільки одні проблеми почалися й інтриги", - підсумував нардеп.   

Більше про роботу в адміністрації президента Ющенка, домовленості з Тимошенко і Януковичем і про те, чи керуватиме він кампанією Гриценка,читайте в інтерв’ю Балоги УП: "Якщо Гриценко, Садовий і Вакарчук підуть окремо – це просто трата часу".

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування