Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Раді розглянуть проект про заборону "руского міра" в Україні

Четвер, 4 жовтня 2018, 10:40

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій пообіцяв винести у четвер на голосування у залі питання про включення до порядку денного сесії проекту закону про заборону пропаганди в Україні ідеології "русского міра".

Про це він сказав після виступу з трибуни нардепа Олександра Шевченка і групи парламентарів, які закликали проголосувати за проект закону №9139.

За його словами, "ідеологія руського міра і 5 колона ФСБ" почала просуватися в Україні перед війною.

Нардеп запевнив, що ідеологія "руского міра" - це людиноненависницька ідеологія і наразі прокремлівські політики в Україні вже знову "піднімають голови", про що свідчить "політичний ренесанс кума Путіна".

Шевченко звернувся до спікера парламенту з проханням внести до зали законопроект про заборону пропаганди "руского міра" в Україні , а колег попросив підтримати цей документ.

Парубій відповів, що у четвер, 4 жовтня, протягом дня запропонує для голосування у залі питання внесення до порядку денного сесії проект закону №9139.

У свою чергу віце-спікер Ірина Геращенко додала, що цілком підтримує все те, про що заявили нардепи з трибуни, але попросила до обіду забрати всі плакати з лозунгами, оскільки, за її словами, їм не місце у Верховній Раді.

На плакатах було написано "Ні рускому міру в Україні" та "Вимагаємо заборони руского міра в Україні. Законопроект №9139".

Яна Міланова, УП

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...