Ліга Європи: "Динамо" знову віддало перемогу в кінцівці, а "Ворскла" не втримала португальців

П'ятниця, 5 жовтня 2018, 00:17

Київське "Динамо" зіграло внічию в гостях з чеським "Яблонєц" в другому турі Ліги Європи.

Кияни стрімко почали матч і швидко забили два голи. На 8-й хвилині Морозюк зміг уникнути положення поза грою і віддав на Циганкова, який закотив м'яч у ворота чехів. Через шість хвилин грубо помилився воротар "Яблонєца" і викатив м'яч прямо на Дениса Гармаша, який з лівої поклав круглого у ворота.

Чеський клуб встиг відіграти гол ще в першому таймі - забив Говорка. В другій половині чехи пробували тиснути на ворота "Динамо", але тривалий час їхні зусилля були марними. Однак на 81-й хвилині непоправної помилки припустився Піваріч, який обрізався в центрі поля, що призвело до того, що чехи зрівняли рахунок - відзначився Травнік.

Після двох турів "Динамо" йде на третьому місці з двома очками в своїй групі, де першим йде казахстанська "Астана" (4 очки), французький "Ренн" - другий (3 очки), а "Яблонєц" має одне очко в активі.

У Полтаві "Ворскла" також вдало почала проти португальського "Спортингу" - на 10-й хвилині шальний удар з-за меж штрафного майданчика вдався Владиславу Кулачу.

В першому таймі "Ворскла" тримала гру під контролем, не даючи сильно розвернутися португальцям. Проте в другому таймі "Спортинг" повністю контролював матч, і на останній хвилині основного часу таки дотис полтавців - Монтеро зрівняв рахунок. "Ворскла" понеслась вигризати перемогу, але пропустила прикру контратаку і на 93-й хвилині Кабрал позбавив українців і нічиєї - 1:2.

Наразі полтавці йдуть третіми в своїй групі без набраних очок. Перші два місця займають лондонський "Арсенал" і "Спортинг", а замикає турнірну таблицю "Карабах".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування