Стрілянина в кафе на Позняках: двоє поранених, троє затриманих

Субота, 6 жовтня 2018, 11:41

Внаслідок стрілянини в кафе на вулиці Михайла Гришка в Києві поранено двох охоронців, затримано трьох осіб.

Про це повідомляє в суботу поліція Києва.

У чергову частину Дарницького управління поліції о 4:25 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Михайла Гришка у кафе виникла бійка і стрілянина. На виклик відразу прибули патрульні поліцейські та виїхала слідчо-оперативна група.

"Під час спілкування зі свідками з’ясувалося, що конфлікт розпочали троє нетверезих чоловіків. Коли їх спробували заспокоїти працівники закладу, вони влаштували бійку, а один із них дістав пістолет і зробив кілька пострілів. У результаті двоє охоронців отримали поранення в ногу та руку відповідно, їм надають необхідну допомогу", - розповів начальник Дарницького управління поліції Сергій Чернишев.

За його словами, одного із правопорушників затримали на місці злочину, ще двох - поліцейські впіймали неподалік.

"Трьох зловмисників доставили для проведення слідчих дій. Чоловіка, який стріляв в охоронців, уже затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Поліцейські вилучили стріляні гільзи та зброю, з якої, імовірно, стріляли. Їх відправлять на експертизу", - зазначив правоохоронець.

За даним фактом розпочате кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. За вчинене правопорушення загрожує до семи років позбавлення волі.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування