Луценко анонсував "затишшя" щодо позбавлення недоторканності нардепів

Понеділок, 8 жовтня 2018, 18:03

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявляє, що у нього поки немає нових подань на позбавлення недоторканності народних депутатів.

Про це він сказав журналістам у парламенті 8 жовтня після того, як регламентний комітет розглянув подання на позбавлення недоторканності народного депутата фракції "Опозиційний блок" Олександра Вілкула, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Будуть доведені в достатній мірі подання – буду їх вам озвучувати. На цей момент у мене на столі немає жодного проекту такого подання ні від моїх колег із САП і НАБУ - зовнішніх колег, ні від колег з Генеральної прокуратури", – сказав Луценко.

Генпрокурор зазначив, що після розгляду парламентом раніше внесених подань буде "затишшя" в питанні позбавлення недоторканності.

Як повідомлялося, 4 жовтня народні депутати не дали згоду на притягнення до кримінальної відповідальності нардепа з фракції "Опозиційний блок" Сергія Дунаєва.

8 жовтня комітет з питань регламенту Верховної Ради ухвалив рішення рекомендувати парламенту розглянути подання генпрокурора Юрія Луценка на зняття депутатської недоторканності з одного з лідерів фракції "Опозиційний блок" Олександра Вілкула.

Комітет також вирішив рекомендувати парламенту розглянути по суті подання Луценка щодо притягнення до кримінальної відповідальності нардепа від "Опозиційного блоку" Дмитра Колєснікова.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування