Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ДТП у Харкові: Зайцева і Дронов хочуть повторних експертиз

Вівторок, 9 жовтня 2018, 20:47

Київський райсуд Харкова взяв до відома клопотання адвокатів учасників резонансної ДТП Геннадія Дронова та Олени Зайцевої про проведення повторних експертиз у справі.

Про це повідомляє "Укрінформ".

"На суді є присутніми Олена Зайцева - водій автомобіля Lexus і Геннадій Дронов - водій авто Volkswagen Touareg, їхні адвокати, а також представники потерпілих. Адвокати Зайцевої та Дронова подали клопотання про проведення повторних експертиз, оскільки, на їхню думку, експертизи проведені не в повному обсязі", - розповіли у суді.

За словами адвоката Дронова Сергія Перепелиці, швидкість руху Lexus на межі перехрестя, де сталася аварія, офіційно не встановлено, незважаючи на відеозаписи.

Водночас адвокат Зайцевої Євген Мельниченко, просить надати все відео патрульних - не лише з місця ДТП.

Наступне засідання суду призначене на 16 жовтня о 14:00.

18 вересня Київський районний суд Харкова залишив за гратами підозрюваних в скоєнні смертельного ДТП на вулиці Сумській - Олену Зайцеву і Геннадія Дронова до 16 листопада.

20 липня з’ясувалося, що у справі смертельної ДТП зник один з основних свідків– нарколог Олена Федірко, яка оглядала Зайцеву після наїзду на пішоходів.

Пізніше з'явилася інформація, що Федірко знаходиться на непідконтрольній Україні території.

Увечері 18 жовтня 2017 року в Харкові сталася смертельна аварія за участю автомобіля Lexus, який їхав на червоне світло і від зіткнення з Volkswagen Touareg вилетів на тротуар та перекинувся. Внаслідок ДТП загинули 5 осіб, ще 6 отримали поранення різного ступеню тяжкості. Пізніше в лікарні померла ще одна постраждала в аварії.

За кермом Lexus перебувала 20-річна донька харківського бізнесмена Олена Зайцева. Аналіз показав присутність у сечі Зайцевої опіатів у момент скоєння ДТП.

Пізніше повторна експертиза не виявила опіатів у Зайцевої.

6 грудня, за висновками експертиз у справі про ДТП у Харкові, в організмі Зайцевої виявили речовини, які містять кодеїн. У МОЗ також підтвердили, що Зайцева була під наркотиками.

На одному з засідань Зайцева визнала свою провину у скоєнні ДТП.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування