Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Вибухи біля Ічні: локалізовано 35% пожежі

Вівторок, 9 жовтня 2018, 21:45

У Генеральному штабі розповіли, що локалізовано 35 відсотків пожежі. Інтенсивність вибухів складає 1 вибух на 4-5 хвилин.

Відповідне повідомлення станом на 19.00 Генштаб поширив у Facebook.

"Загалом залучено до локалізації та ліквідації надзвичайної ситуації 230 військовослужбовців та 43 одиниці техніки пожежних та інженерних підрозділів Збройних Сил України. Зокрема: пожежні танки ГПМ-54, пожежні автомобілі, інженерні машини розгородження ІМР-2, безпілотні літальні апарати для аеророзвідки", - йдеться у повідомленні.

У ЗСУ запевняють, що всі військовослужбовці строкової служби були евакуйовані та не залучаються до ліквідації наслідків надзвичайної події.

Раніше в Генеральному штабі заявили, що ситуація на арсеналі під Ічнею на Чернігівщині дозволяє найближчим часом приступити до гасіння пожежі по периметру території.

За фактами вибухів на території 6 арсеналу Міністерства оборони на Чернігівщині вранці у вівторок військова прокуратура почала провадження щодо недбалого ставлення до військової служби.

Служба безпеки України заявила, що відпрацьовує версію про можливу диверсію на військових складах під Ічнею Чернігівської області.

Як повідомлялося, в ніч на 9 жовтня поблизу смт Дружба Ічнянського району Чернігівщини сталася пожежа на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних Сил України. Пожежа охопила близько 682,6 га арсеналу.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування