"Шахтар" пропустив шість голів у 4 турі Ліги Чемпіонів у Манчестері

Середа, 7 листопада 2018, 22:58
Шахтар пропустив шість голів у 4 турі Ліги Чемпіонів у Манчестері

Донецький "Шахтар" зазнав розгромної поразки у матчі 4 туру Ліги Чемпіонів.

У середу, 7 листопада, англійський "Манчестер Сіті" розгромив донецьку команду з рахунком 6:0.

Як і в першому матчі між цими командами, що пройшов два тижні тому у Харкові, шансів на позитивний результат у "гірників" у цій грі майже не було. Англійська команда була мобільнішою і на голову вищою за "Шахтар".

На 13-й хвилині "Манчестер Сіті" відкрив рахунок. Ріяд Марез у штрафному майданчику легко накрутив Ярослава Ракицького і прострілив на Давіда Сільву, котрий легко розстріляв ворота української команди - 1:0.

На 24-й хвилині підопічні Пепа Гвардіоли забивають другий гол. Рахім Стерлінг увійшов в штрафну "Шахтаря" і в боротьбі з Миколою Матвієнком пірнув на газон. Головний арбітр гри угорець Віктор Кашшаї відразу вказав на 11-ть метрів.

Як показав відеоповтор, арбітр зустрічі помилився: Стерлінг заїхав бутсою в газон і полетів на газон сам, а Матвієнко його навіть не торкнувся. Тим не менше Габріель Жезус реалізував пенальті - 2:0.

У першому таймі у "Сіті" був ще один гольовий момент, коли Жезус вийшов сам на сам з Андрієм П`ятовим, але Сергій Кривцов у падінні прийняв удар на себе. У "Шахтаря" в атаці не було, що й відзначити. Згадується лише удар Сергія Болбата вище воріт, і Жуніора Мораєса - прямо в руки воротарю.

На старті другого тайму рахунок стає вже 3:0. Стерлінг ударом з лінії штрафного пробив у кут воріт П`ятова, а гольовий пас на рахунку українця Олександра Зінченка, який вийшов у стартовому складі "Манчестер Сіті".

На 71-й хвилині Тарас Степаненко у штрафному зносить Давіда Сільву і цього разу суддя не помилився з призначенням 11-метрового. Свій другий пенальті реалізував Жезус - 4:0.

На 78-й хвилині у "Шахтаря" був другий удар у площину воріт в цій грі. Зі штрафного класно пробив Ракицький і Едерсон Мораєс потягнув цей м`яч. А через кілька хвилин "Манчестер Сіті" забив свій п`ятий гол у ворота чемпіонів України. Марез ударом з кута воротарського знову пробив П`ятова - 5:0. Вже в доданий час Жезус вийшов сам на сам з П`ятовим і перекинув воротаря "Шахтаря" - 6:0.

В іншому матчі групи F французький "Ліон" зіграв унічию 2:2 з німецьким "Гоффенхаймом". Після чотирьох матчів у "Манчестер Сіті" 9 очок, "Ліон" набрав 6 пунктів. У "Гоффенхайма" три очки та в "Шахтаря" - два.

У групі Е мюнхенська "Баварія" з рахунком 2:0 переграла грецький АЕК. За афінську команду увесь матч відіграв український захисник Дмитро Чигринський. В іншому матчі цієї групи "Бенфіка" не втримала перемогу над "Аяксом". Поєдинок завершився з рахунком 1:1.

У групі G італійська "Рома" з рахунком 2:1 у Москві перемогла місцевий ЦСКА. Мадридський "Реал" розніс на виїзді чеську "Вікторію Пльзень" з рахунком 5:0.

У групі H іспанська "Валенсія" не мала проблем у матчі зі швейцарьским "Янг Бойзом", вигравши з рахунком 3:1. Англійський "Манчестер Юнайтед" отримав вольову в перемогу в Турині над лідером групи - "Ювентусом". Італійці першими відурили рахунок, коли на 65-й хвилині відзначився Кріштіану Роналду. На 86-й хвилині Хуан Мата зрівнює рахунок, а через кілька хвилин Алекс Сандро забиває у власні ворота - 2:1, і це перемога "МЮ".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News