Гриценка вирішив підтримати інший кандидат у президенти

Понеділок, 10 грудня 2018, 11:29

Позафракційний нардеп лідер громадської спілки "Громадянський рух Хвиля" Віктор Чумак підтримав Анатолія Гриценка, як кандидата в президенти.

Про це він заявив на спільному з Гриценком брифінгу у понеділок.

"Ми маємо спільні принципи, спільне бачення того, що відбувається сьогодні, і розуміємо, що зробити завтра", - зазначив Чумак.

 

"Я підтримую цього політика на його шляху до президентської кампанії. Ми прийняли рішення об‘єднати зусилля громадянської ініціативи "Хвиля" з "Громадянською позицією", - додав він.

Анатолій Гриценко в свою чергу заявив, що ці дві сили спільно підуть і на президентські, і на парламентські і на місцеві вибори.

На брифінгу політики також закликали до об'єднання інших потенційних кандидатів Святослава Вакарчука, Андрія Садовоого, Романа Безсмертного, Миколу Катеринчука, Миколу Томенка, партію "Сила людей".

За даними УП, переговори щод підтримки Гриценка також відбувалися з іншим кандидатом у президенти Романом Безсмертним, але Безмертний наразі не погодився. Також паралельно продовжуються переговори щодо єдиного висунення кандидата в президенти від демократичної опозиції з Андрієм Садовим. Ці розмови поки що безрезультатні.

Ще за темою: "Наступний (не)прохідний? Як Садовий конкурує з Гриценком"

Читайте також: "Гриценко і його команда. Хто допомагає лідеру "Громадянської позиції" йти на вибори"

Позафракційний народний депутат Віктор Чумак заявив, що піде на вибори президента України у травні 2018 року.

Роман Кравець, Валентина Романенко, УП

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування