Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Києві в неділю сталося вже три ДТП за участю патрульних авто

Неділя, 9 грудня 2018, 12:06

У Києві в неділю сталося три ДТП за участю автомобілів патрульної поліції.

Як повідомляє dtp.kiev.ua, перша з них сталася вночі на проспекті Лобановського.

За даними видання, попередньо на порожній нічній дорозі водій поліцейського автомобіля Toyota Prius не впорався з керуванням і на повному ходу влетів у порожній тролейбус 42-го маршруту, який їхав в депо.

"В результаті сильного удару передня частина патрульного автомобіля повністю зім'ята, злетіла мигалка. Поліцейські, які перебували в автомобілі, дивом не отримали важких травм", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що однією з основних версій ДТП є ожеледь.

Через годину-півтори після цієї аварії сталася ще одна - на вулиці Старобориспільській.

"Там з невідомих причин зіткнулися патрульні автомобілі Hyundai Sonata і Toyota Prius. На вузькій районній вулиці сталося дотичне лобове зіткнення", - пише видання.

Патрульні поліцейські не отримали в ДТП серйозних травм. У автомобілів істотні механічні пошкодження передніх частин зліва. У обох авто вирвало колеса.

Ще одне ДТП з патрульним поліцейським авто у Києві сталося на Великій Васильківській.

"Mercedes повернув наліво з правих рядів, підрізав Toyota Prius патрульної поліції, водій викрутив кермо і вилетів в огорожу кафе, збивши пішохода. У потерпілого травма ноги. Mercedes поїхав з місця події, але через 10 хвилин був зупинений і повернутий", - йдеться в повідомленні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування