Слідство хоче закрити автошколу, в якій навчалася скандальна Зайцева

П'ятниця, 4 січня 2019, 13:25

Слідство у справі про службову недбалість в автошколі, де навчалася Олена Зайцева, обвинувачена в ДТП, яке сталося в центрі Харкова в жовтні 2017 року і в результаті якого загинули 6 осіб, виявило ряд порушень в навчальному процесі.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна", з посиланням на відділі комунікацій ГУ Національної поліції в Харьківській області.

"У зв'язку з виявленими порушеннями, в період з 15 листопада по 15 грудня були направлені запити голові Державної акредитаційної комісії України, начальнику регіонального сервісного центру МВС в Харківській області та голові Державної акредитаційної комісії головного сервісного центру МВС з метою вирішення питань про позбавлення автошколи сертифіката про державної акредитації", - повідомили у відділі комунікацій.

Вказується, що наразі відповіді з вищезазначених організацій не отримані.

Згідно з інформацією, отриманою слідством з регіонального сервісного центру МВС в Харківській області, 5 грудня 2015 року Зайцевой було видано посвідчення водія на право керування транспортними засобами категорії "В".

У відповіді Міністерства освіти і науки на запит слідства зазначено, що автошкола не є установою професійного (професійно-технічного) освіти, не має відповідної ліцензії, не має права видавати документи державного зразка і не підпорядковується Міносвіти.

Нагадаємо:

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування