Прес-центр ООС: Бойовики не пропускали людей на КПВВ

Неділя, 6 січня 2019, 14:53

Російсько-окупаційні війська у суботу здійснювали пропуск через КПВВ в пріоритетному порядку лише окремої категорії осіб.

Про це повідомляє у неділю прес-центр Операції об'єднаних сил.

"Зі слів громадян, що слідували з тимчасово окупованої території України, прикордонникам зі складу Об’єднаних сил стало відомо, що минулої доби російсько-окупаційні війська здійснювали пропуск в пріоритетному порядку лише окремої категорії осіб", - йдеться в повідомленні.

"Решта громадян, особливо люди похилого віку, жінки та діти, змушені в холодну пору тривалий час перебувати в довжелезних чергах перед блокпостами проросійських бойовиків та очікувати на виїзд з тимчасово окупованої території України", - додали в прес-центрі ООС.

Там нагадали, що у суботу після прибуття з тимчасово окупованої території померло двоє громадян України, 65-річний чоловік та 79-річна жінка.

"З метою зменшення потенційної небезпеки від перебування громадян в очікувані на перетин лінії розмежування, прикордонниками зі складу Об’єднаних сил організовано заходи по мінімізація часу проведення контролю", - додали в прес-центрі.

Нагадаємо:

  • У суботу в черзі на КПВВ "Станиця Луганська" та "Майорськ" в напрямку з окупованої території померло двоє людей.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування