Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Одного з районних керівників поліції Одещини викрили на хабарництві

Середа, 9 січня 2019, 08:42

Керівника підрозділу одного із райвідділів Головного управління Нацполіції в Одеській області затримали під час отримання хабаря.

Як повідомили у прес-центрі Служби безпеки України 9 січня,поліцейського було викрито на систематичних хабарах співробітниками СБУ спільно з військовою прокуратурою та Державним бюро розслідувань. 

"Підполковник поліції налагодив механізм одержання неправомірної вигоди від місцевих підприємців за безперешкодне здійснення комерційної діяльності. Вартість "послуг" зловмисника становила від 300 доларів щомісяця з одного торговельного місця", - зазначили в СБУ.

 
 
 
усі фото - прес-центр СБУ

Також співробітники СБУ задокументували факт вимагання від приватного підприємця 4000 доларів - за вказану суму посадовець обіцяв сприяння у визнанні родича комерсанта непридатним до військової служби.

"Поліцейського затримали на робочому місці під час отримання 3800 доларів – чергового траншу хабара. Раніше оперативники спецслужби зафіксували одержання зловмисником неправомірної вигоди у розмірі 500 доларів", - йдеться у повідомленні.

Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру у скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.

Відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 КК, тривають слідчі дії для притягнення до відповідальності інших осіб, причетних до протиправної діяльності.  

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування