Денісова написала до радника Путіна щодо фігуранта "справи Веджіє Кашка"

Середа, 9 січня 2019, 19:48

Уповноважений з прав людини в Україні Людмила Денісова звернулася до радника президента РФ Михайла Федотова та російської колеги Тетяни Москалькової з проханням терміново вжити заходів та забезпечення фігуранта справи "Веджіє Кашка" Кязима Аметова належною медичною допомогою.

Про це вона написала у Facebook.

За її словами, кримському татарину Аметову, якого утримують у СІЗО окупованого Сімферополя, стало гірше і за даними адвоката, його життю загрожує небезпека, стан у нього критичний.

"Донька Кязима Аметова повідомила, що у нього постійні напади задухи, підвищений артеріальний тиск та хворі нирки. При цьому, належної медичної допомоги він не отримує", - написала Денісова.

 

Вона додала, що рідні готові передати Аметову усі необхідні ліки, щоб йому стало краще.

 

Також омбудсмен розповіла, що з жовтня минулого року неодноразово зверталася до радника президента РФ, голови ради при президентові РФ з розвитку громадянського суспільства і прав людини Михайла Федотова з проханням посприяти у наданні медичної допомоги Кязиму Аметову, але відповідей не отримала.

"Сьогодні я повторно звернулася до Михайла Федотова та Тетяни Москалькової з проханням терміново вжити заходів для забезпечення Кязима Аметова належною медичною допомогою. Чекатиму відповіді", - повідомила Денісова.

Нагадаємо,

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування