Тимошенко хоче поговорити з МВФ, "щоб не втрачати час після виборів"

Субота, 16 лютого 2019, 16:03

Кандидат у президенти, лідер "Батьківщини" Юлія Тимошенко планує обговорити з МВФ питання зниження ціни на газ ще до президентських виборів.

Про це вона заявила під час Українського ланчу в межах Мюнхенського безпекового форуму перед зустріччю із директором-розпорядником МВФ Крістін Лагард, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Юлія Тимошенко наголосила, що співпраця із МВФ є для України надзвичайно важливою. Її необхідно продовжувати, але на умовах, які не шкодитимуть інтересам українців. Саме тому голова партії бажає обговорити майбутню спільну роботу із найбільшим закордонним донором Києва ще до виборів, аби не втрачати на це час по їх завершенні", - зазначили в партії.

Пізніше прес-служба повідомила, що під час зустрічі Тимошенко і Лагард "детально обговорили соціально-економічну ситуацію в Україні, перспективи економічного розвитку нашої держави та питання співробітництва між Україною та МВФ".

"Окремо йшлося про пріоритети та виклики на шляху впровадження реформ в Україні після президентських виборів", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Вибори президента України 2019: цифри, дати і кандидати

Що треба знати виборцю про Юлію Тимошенко

Нагадаємо:

  • Президентські вибори в Україні пройдуть 31 березня.    
  • Юлія Тимошенко неодноразово обіцяла в разі перемоги на виборах зменшити ціну на газ удвічі. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News