Ліга Чемпіонів: "Манчестер Сіті" вирвав перемогу в "Шальке", "Атлетико" здолав "Ювентус"

Середа, 20 лютого 2019, 23:22

У першому матчі 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів мадридський "Атлетико" з рахунком 2:0 переграв туринський "Ювентус".

Перший тайм цього матчу вийшов рівним за грою для обох команд. Моментів біля обох воріт було не так і багато. На 27-й хвилині головний арбітр матчу Фелікс Цвайер вказав на 11-ть метрів за начебто фол на Дієго Кості. Однак, переглянувши VAR, скасував своє рішення і поставив штрафний, хоча Коста очевидно симулював у цьому моменті.

У другому таймі "Атлетико" був помітно сильнішим за італійців. На 70-й хвилині Альваро Мората забиває гол ударом головою, але рефері знову довелося дивитися  систему VAR, і він скасовує взяття воріт, зафіксувавши фол в нападі форварда мадридців.

На 78-й хвилині іспанці відкривають рахунок в грі. Після серії рикошетів у штрафній "Ювентуса" Хосе Хіменес з десяти метрів пробиває у кут воріт - 1:0. Через п'ять хвилин у ворота італійців забиває гол ще один уругваєць. Після виконання стандарту м'яч відскочив до Дієго Годіна, який пробив у кут воріт "Юве" - 2:0.

В іншому матчі дня "Манчестер Сіті" в Гельзенкірхені з рахунком 3:2 здолав "Шальке".

Гості першими відкрили рахунок. На 18-й хвилині після помилки захисника гостей Серхіо Агуеро забивав у порожні ворота - 0:1. На 35-й хвилині м'яч у штрафному влучає в руку гравцю "Манчестер Сіті" і арбітр спочатку показує на кутовий, але після перегляду системи VAR вказує на 11-ть метрів. З пенальті влучно пробив Набіль Бенталеб - 1:1.

На 45-й хвилині суддя знову ставить пенальті у ворота "Сіті" за фол Фернандінью у власному штрафному. Бенталеб знову був влучний з 11-ти метрів - 2:1.

На 68-й хвилині гості залишилися в меншості після вилучення за друге попередження Ніколаса Отаменді. Але команда Пепа Гвардіоли не тільки зуміла відігратися, але й вирвати перемогу в цій грі.

На 85-й хвилині Лерой Сане ударом зі штрафного зрівнює рахунок в поєдинку - 2:2. На 90-й хвилині влучний удар Рахіма Стерлінга приніс перемогу англійцям - 3:2.

Варто додати, що у складі "Манчестер Сіті" на 87-й хвилині вийшов Олександр Зінченко. Ще один українець Євгеній Коноплянка не потрапив в заявку "Шальке" на цей матч.

Микола Аврамчук для УП
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування