Новини дня: Порошенко звільнив Гладковського, а ЄС продовжив санкції проти Януковича

Понеділок, 4 березня 2019, 20:11

Вокаліст гурту The Prodigy помер у віці 49 років, Порошенко звільнив Олега Гладковського з посади першого заступника секретаря РНБО, а ЄС продовжив санкції проти Януковича — новини, що були актуальні 4 березня.

Про Порошенка і Гладковського

Порошенко звільнив Олега Гладковського, якого журналісти звинуватили у причетності до багатомільйонних розкрадань в оборонному комплексі, з посади першого заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони.

Пізніше журналісти розповіли, що Олег Гладковський особисто щонайменше один раз отримував "відкат" з розкрадання в оборонному комплексі.

Про санкції проти Януковича і його поплічників

Євросоюз оприлюднив рішення про продовження санкцій проти українського екс-президента Януковича і 11 його соратників.

Про вокаліста The Prodigy

Вокаліст гурту The Prodigy помер у віці 49 років — музикант скоїв самогубство.

Про зірку "Району Беверлі-Хіллз"

Американський актор Люк Перрі, відомий за роллю Ділана МакКея у культовому серіалі 1990-х "Район Беверлі-Хіллз", помер у віці 52 років, через кілька днів після того, як переніс обширний інсульт.

Про Епіфанія та діалог з РПЦ і МП

"Нереально", — митрополит Православної церкви України Епіфаній заявив, що не шукав можливості для прямого діалогу з очільником Московського патріархату Онуфрієм та з патріархом РПЦ Кирилом.

Про Telegram

В "Української правди" є Telegram-канал. Там ми багато пояснюємо та жартуємо — підписуйтеся!

Про інші важливі новини
Очільника Херсонської облради Мангера, підозрюваного в організації вбивства активістки Гандзюк, звільнили від зобов'язань — з нього знімуть електронний браслет та повернуть закордонний паспорт.

Чинного та колишнього директорів підприємства "Спецтехноекспорт", що належить до концерну "Укроборонпром", затримали — їх підозрюють у розтраті понад $2 млн.

Елементи обладнання для прослуховування знайшли поліцейські поблизу офісу кандидата у президенти Зеленського — в СБУ заявили, що техніка їхня, але слухали вони не Зеленського.

Президент США Дональд Трамп продовжив ще на рік санкції проти Росії через її агресію в Україні.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування