Убивцям харківського професора і його сина дали довічне

Четвер, 7 березня 2019, 10:23

Київський районний суд Харкова засудив убивць професора Харківського фізико-технічного інституту і його сина до довічного позбавлення волі, а їхня спільниця отримала 10 років в'язниці.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Харківської області.

"Вироком суду  двох чоловіків визнано винними у низці тяжких злочинів, у тому числі – в умисному вбивстві (п. 6, 9, 12, 13 ч. 2 ст. 115 КК України). Обох чоловіків засудили до довічного позбавлення волі. Окрім того, їх спільниці за розбій та замах на крадіжку суд призначив покарання у вигляді 10 років ув’язнення. Усім – з конфіскацією майна", - розповів начальник відділу прокуратури області Нвер Антонян.

3 жовтня 2016 року 26-річний і 22-річний засуджені заради грошей вбили 58-річного співробітника Харківського фізико-технічного інституту та його 35-річного сина.

Злочинці боялися, що їх можуть упізнати і вирішили задушити власників квартири.

З помешкання зловмисники забрали гроші, ноутбук та телефон.

До квартири потерпілих засуджені потрапили за допомогою 56-річної спільниці.

Жінка була добре знайома із загиблим професором і впустила грабіжників до його квартири.

Крім того 26-річного засудженого визнали винним у пограбуванні двох студентів у вересні 2016 року.

У викрадений паспорт одного з них чоловік вклеїв своє фото, щоб використовувати документ для конспірації. Крім підробленого паспорта, під час обшуків за місцем проживання засудженого правоохоронці знайшли обладнання та матеріали для виготовлення фальшивих грошей.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування