ЗМІ назвали ім'я харківського посадовця, підозрюваного в роботі на ФСБ

Четвер, 7 березня 2019, 13:01

Посадовцем Харківської міської ради, затриманим контррозвідкою СБУ за підозрою в державній зраді, є заступник директора департаменту міськради у справах сім'ї, молоді та спорту Семен Хмельницький.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на джерело.

"Це Семен Хмельницький", - сказав співрозмовник агентства в четвер вдень.

Згодом директор департаменту у справах інформації та зв'язків із громадськістю міськради Юрій Сидоренко підтвердив інформацію агентству і зазначив, що затриманий за підозрою в державній зраді чиновник не мав доступу до держтаємниці і документів під грифом "для службового користування".

"Ми не розуміємо, чому цей співробітник міг бути цікавий спецслужбам, оскільки доступу до державних таємниць або документів під грифом ДСК у нього не було, а працював він у департаменті з питань молоді та спорту", - сказав Сидоренко.

"Сподіваємося, що розслідування стосовно цього громадянина буде об'єктивним", - додав він, зазначивши, що наразі міськрада не отримувала офіційних документів, пов'язаних із цим кримінальним провадженням.

За його словами, після отримання офіційних документів від СБУ, цей співробітник буде, як мінімум, відсторонений від посади.

Він також наголосив, що міська влада Харкова підтримує територіальну цілісність України.

Читайте також: Агенти серед нас. Як російські спецслужби вербують українців

Нагадаємо:

  • Раніше повідомлялося, що департамент контррозвідки СБУ затримав в Харкові чиновника міської ради, який працював на Федеральну службу безпеки Росії.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування