До українських позицій прийшов бойовик із автоматом і документами "ЛНР"

Субота, 9 березня 2019, 22:58

У суботу на Сєверодонецькому напрямку бойовик так званої "ЛНР" перейшов на бік ЗСУ.

Як повідомляє прес-центр Операції об'єднаних сил, військовослужбовці одного з підрозділів бригади ООС помітили чоловіка, який рухався уздовж лісосмуги в напрямку позиції ЗСУ.

"Підпустивши його ближче й давши можливість спуститися в траншею, наші захисники затримали невідомого", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що при затриманому виявилися автомат Калашникова АК-74, військовий квиток "Луганської народної республіки", виданий у місті Алчевську, а також грошові знаки банку Росії, відпускний квиток, довідка про лікування у медичній роті військової частини Л 74347 та інші подібні документи.

"Затриманий виявився громадянином України Я., 1976 року народження, уродженцем м. Миколаєва, про що свідчить виданий у 1992 році у м. Стаханов паспорт громадянина України. Місце реєстрації зрадника України – також місто Стаханів Луганської області", - зазначили в прес-центрі ООС.

Там додали, що із затриманим проводяться слідчі дії з метою з'ясування його причетності до військових злочинів збройних формувань Російської Федерації та подробиць участі у бойових діях проти українського народу.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування