На Полтавщині напали на поліцейського, який охороняв виборчу дільницю  

Понеділок, 1 квітня 2019, 09:29

За даними Міністерства внутрішніх справ в ніч після виборів сталася низка подій, зокрема, в Полтавській області невідомі напали на поліцейського, який охороняв виборчу дільницю, правоохоронця госпіталізували з закритою черепно-мозковою травмою.

Про це 1 квітня повідомляє прес-служба МВС.

"В місті Лубни Полтавської області, поліцейському Лубенського ВП невідомі нанесли тілесні ушкодження.  Діагноз: закрита черепно-мозкова травма, струс, садна тім'яної ділянки", - зазначили у відомстві.

Правоохоронця госпіталізували до неврологічного відділення Лубенської КЦМЛ.

Наразі вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст.345 ч.2 КК України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

Крім того в Тячівському районі Закарпатської області автомобіль, який перевозив бюлетені, потрапив у ДТП, в нього в'їхав нетверезий водій.

"В результаті аварії, голова комісії отримала тілесні ушкодження та доставлена до РЛ міста Тячів для медичного обстеження. Члени комісії в супроводі працівника поліції доставили бюлетені на іншому транспортному засобі", - повідомили в МВС.

У Київській області, в селі Панфили невідомий проник на територію виборчої дільниці.

Відзначається, що його затримали поліцейські, які несли службу на дільниці, та доставили додому.

"Але чоловік вчинив сварку з дружиною, яка, своєю чергою, зателефонувала знайомому, щоб той допоміг заспокоїти чоловіка. Товаришем дружини виявився член виборчої комісії. Він прийшов на прохання жінки, але отримав два ножових поранення в область верхнього плечового стегна", - повідомили в прес-службі.

Наразі постраждалий знаходиться в лікарні. Вирішується питання про внесення відомостей до ЄРДР за ст. 296 (хуліганство).

Також повідомляється, що в Житомирській області в ході суперечки, член виборчої комісії застосував фізичну силу проти поліцейського. 

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування