ООС: Бойовики двічі стріляли біля Лебединського, втрат немає

Четвер, 4 квітня 2019, 19:05

Від початку поточної доби в зоні проведення Операції об’єднаних сил бойовики шість разів обстрілювали позиції українських захисників, втрат серед військових немає.

Про це йдеться в зведенні ООС станом на 18:00 4 квітня.

Відзначається, що тричі терористи застосовували заборонене Мінськими домовленостями озброєння. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

"Усі обстріли були здійснені у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", - йдеться в повідомленні.

Зокрема, окупанти двічі гатили з артилерійських систем калібру 122 мм, мінометів калібру 82 мм та великокаліберних кулеметів – поблизу села Лебединське.

З міномету калібру 82 мм та стрілецької зброї стріляли біля Авдіївки.

"З ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – у районі населеного пункту Піски", - додали в ООС.

Також терористи стріляли зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї  біля селища міського типу Талаківка, а з автоматичних станкових гранатометів – у районі населеного пункту Павлопіль.

Повідомляється, що підрозділи, які обстрілював противник, дали адекватну відповідь вогнем зі штатного озброєння. Втрати противника уточнюються.

В ООС запевняють, що ситуація залишається під контролем українських військових.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування