Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бойовики обстріляли Золоте-4 на Луганщині

Неділя, 7 квітня 2019, 11:33
Бойовики обстріляли Золоте-4 на Луганщині

Бойовики російсько-окупаційних військ у суботу обстріляли приватний сектор селища Золоте-4 Попаснянського району Луганської області.

Про це повідомляє поліція Луганщини.

 

"Вчора зі сторони селища Золоте-5 (територія тимчасово підконтрольна НЗФ "ЛНР") бойовики з протитанкового гранатомету обстріляли приватний сектор селища Золоте-4 Попаснянського району. Внаслідок обстрілу снаряд влучив у будинок по вул. 1-а Вільна, через що було пошкоджено дах, а також був пошкоджений автомобіль, який був припаркований неподалік", - повідомили в поліції.

 

Зазначається, що внаслідок обстрілу жертв та постраждалих серед населення немає.

Факт обстрілу внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за кваліфікацією ст. 258 КК України (Терористичний акт).

Водночас відома волонтер Олена Розвадовська на своїй сторінці в Facebook повідомила, що під час обстрілу перебувала в автомобілі, який було пошкоджено в Золотому-4, однак сама не постраждала.

"Один з осколків пробив дірочку просто біля бензобаку, другий - біля мотору; посипалось моє вікно зліва на мене, при цьому у мене жодної подряпини (і правда неймовірно, адже скло було навіть в мене в капюшоні, і у волоссі, і просто всюди, але ні подряпинки на обличчі). Ще один застряг у лобовому склі прямо навпроти пасажирського сидіння", - розповіла Розвадовська.

Читайте також:

Як Лена Розвадовська воює за дітей. Історія перша: Альоша і Ко

Як Лена Розвадовська воює за дітей. Історія друга: Діма, що вижив під обстрілом

Як Лена Розвадовська воює за дітей. Історія третя: Альонка з ДЦП на лінії фронту

Діти, що живуть між окопами

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування