Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зеленський попросив державну охорону

Понеділок, 8 квітня 2019, 14:12
Зеленський попросив державну охорону

Штаб кандидат в президенти, шоумена Володимира Зеленського звернувся до Міністерства внутрішніх справ на предмет забезпечення кандидата охороною.

Про це сказав на брифінгу в понеділок у Києві радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко, передає "Інтерфакс-Україна".

"До першого туру, в період агітації, ми здійснювали охорону дев'ятьох кандидатів у президенти. Наразі про таку охорону звернувся штаб кандидата в президенти Зеленського, який буде в списку бюлетенів при повторному голосуванні", - сказав Варченко.

 
Наразі Зеленський користується приватною охороною
соня лукашова, уп

За його словами, Нацполіція взаємодіє з усіма штабами кандидатів у президенти, оскільки завдання правоохоронців - забезпечити комунікацію з усіма суб'єктами виборчого процесу.

Нагадаємо:

  • Напередодні кандидат у президенти Володимир Зеленський подякував МВС і міністру Арсенові Авакову за те, що міністерство і поліція не працювали на окремого кандидата в першому турі виборів.
  • Представник штабу чинного президента Петра Порошенка Олег Медведєв натякав, що Зеленський користується транспортом, адвокатами, охороною олігарха Ігоря Коломойського.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування