Управління СБУ на Львівщині та Закарпатті отримали нових очільників

Субота, 6 липня 2019, 22:27

Тимчасово виконуючий обов'язки голови Служби безпеки України Іван Баканов представив нових керівників регіональних управлінь СБУ у Львівській та Закарпатській областях. 

Про це 6 липня повідомили на сторінці СБУ у Facebook.

На посаду начальника обласного управління СБУ у Львівській області призначено Олександра Бондарука, на посаду керівника управління СБУ у Закарпатській області - Івана Рудницького

"Глава держави наголосив на важливості щоденної координації спільних зусиль СБУ з новопризначеним головою Львівської ОДА для забезпечення державної безпеки та захисту законних прав і свобод громадян в регіоні", - йдеться у повідомленні.

Зокрема, Зеленський доручив СБУ з’ясувати обставини пожежі на місцевому полігоні твердих побутових відходів і подальших техногенних проблем у місті та притягнути до відповідальності осіб, насамперед посадовців, причетних до протиправних дій.

У свою чергу, як повідомили у прес-службі СБУ, Баканов "визначив перед новопризначеними керівниками регіональних управлінь першочергові завдання із забезпечення державної безпеки, зокрема боротьби з контрабандою та протидії системній корупції".

Укази про призначення нових очільників облуправлінь СБУ президент України підписав 1 липня

Олександр Бондарук у 2014 році кілька місяців пропрацював начальником управління СБУ в Хмельницькій області, був звільнений п’ятим президентом України Петром Порошенком. Іван Рудницький обіймав посаду заступника начальника УСБУ у Львівській області. 

Нагадаємо,

  • 6 липня президент Володимир Зеленський під час робочого візиту на Закарпаття заявив, що вимагає змінити працівників управління СБУ на Закарпатті, які відповідають за боротьбу з корупцією і контрабандою, а також закликав керівників Волинської, Закарпатської, Чернівецької і Львівської митниць написати заяви про звільнення. 

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування