Новини 6 вересня: підозра Вілкулу та Колєснікову, кадрові рішення Рябошапки

П'ятниця, 6 вересня 2019, 21:31

Вілкулу та Колєснікову оголосили підозру, Рябошапка звільнив з посад прокурорів 8 областей — новини, які були актуальні 6 вересня.

Про Вілкула та Колєснікова

Колишній генеральний прокурор Юрій Луценко стверджує, що екс-нардепам "Опозиційного блоку" Олександру Вілкулу і Дмитру Колєснікову оголосили підозри та почали процедуру розшуку.

Про Рябошапку

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка звільнив з посад прокурорів Волинської, Івано-Франківської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Рівненської, Сумської та Тернопільської областей.

Також Рябошапка підписав наказ про призначення Віталія Каська першим заступником генерального прокурора.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" є телеграм-канал "УП. Кляті питання". На нього підписано більше 16 тисяч людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі щось постійно пояснюють, з усього жартують майже у кожному пості, а ще відповідають на питання читачів. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Комунальні підприємства Чернігова кілька разів подавали до суду на чинного прем’єр-міністра Олексія Гончарука та його рідних через борги за гарячу воду, газ та інші комунальні послуги.

КП "Київпастранс" скорочує посади кондукторів у зв'язку з переходом на автоматизовану систему оплати проїзду, яка запрацює з 1 листопада, у результаті чого майже 1100 осіб починаючи з цього дня втратять роботу.

Секретарю Бориспільської міської ради Київської області Ярославу Годунку, якого сварив Зеленський, повідомили про підозру у вчиненні хуліганських дій.

Перший заступник голови Офісу президента Сергій Трофімов офіційно представив нового керівника Запорізької області Віталія Туринка.

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет доручив припинити закуповувати уряду папір для блокнотів, бо це "марна трата грошей".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...