Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Україні стартував нацвідбір на Євробачення-2020

Середа, 16 жовтня 2019, 15:46

Телеканал СТБ та UA:Суспільне мовлення 16 жовтня розпочали приймати анкети для участі у Національному відборі представника України на Євробачення-2020.

Джерело: UA:Cуспільне мовлення

Дослівно: "Прийом анкет розпочинається сьогодні, 16 жовтня. Музичним продюсером Національного відбору залишається Руслан Квінта. Креативна продюсерка — Наталя Франчук. Ведучий прямих ефірів — Сергій Притула".

Деталі: Відбір у цьому році проходитиме з оновленими правилами. Відтепер учасником нацвідбору може бути виконавець або колектив, який не здійснює концертної діяльності на території РФ із 2014 року, не планує та не анонсує її під час конкурсу й до фіналу Євробачення, а також не в’їжджав на територію Криму з порушенням законодавства.

Фінансову підтримку переможцю відбору під час підготовки, поїздки та перебування на конкурсі надаватиме UA:Суспільне мовлення, а витрати на проведення кастингу та телевізійну частину відбору бере на себе телеканал СТБ.

Відбір складатиметься з трьох етапів: всеукраїнський онлайн-збір анкет (триватиме до 25 грудня), телевізійні півфінали (8 та 15 лютого) та фінал нацвідбору (22 лютого).

Учасником конкурсу можуть бути самостійні виконавці і колективи в складі не більше ніж 6 осіб. Конкурсна пісня має тривати  не більше ніж 3 хвилини, а її текст не може містити закликів політичного, комерційного чи військового характеру.

До участі не допускаються пісні, що вже повністю або фрагментами публічно виконувалися до 1 вересня 2019 року. Виключні майнові права на пісню мають належати учаснику.

65-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення-2020 відбудеться 12, 14 і 16 травня 2020 року в місті Роттердам, Нідерланди.

Сергій Притула, який балотувався у Раду за списком партії "Голос", уже пожартував у Facebook, що буде питати конкурсантів про "формулу Штайнмаєра".

Нагадаємо:

  • 27 лютого НСТУ заявили, що Україна відмовилася від участі в міжнародному пісенному конкурсі Євробачення-2019.
  • 23 лютого в Києві відбувся фінал національного відбору "Євробачення-2019", де вирішилося, що співачка Maruv представлятиме Україну на пісенному конкурсі в Ізраїлі.
  • При цьому у Maruv були заплановані сольні концерти в Москві та Санкт-Петербурзі.
  • 25 лютого Maruv заявила, що готова відмовитися від виступів в Росії, але, за її словами, Національна телекомпанія в договорі висуває "абсурдні" вимоги.
  • Пізніше стало відомо, що Maruv не поїде на конкурс від України. Ще пізніше тріо Freedom Jazz, яке посіло друге місце у Нацвідборі на Євробачення, і гурт KAZKA (третє місце) відмовилися їхати на конкурс замість Maruv.
  • Кабінет міністрів доручив Держкомтелерадіо разом з НСТУ удосконалити правила відбору на Євробачення.

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
10:59
Ділки в погонах поліції намагались підзаробити на "колабораціонізмі": вимагали $100 тисяч
10:54
По всій Україні лунала тривога через російський МіГ-31К
10:49
BHP пропонує купити конкурента Anglo American за майже $39 мільярди
10:33
Колишній строковик коригував вогонь ворога по позиціях ЗСУ: контррозвідка запобігла втечі агента РФ
10:32
Кредитний рейтинг Boeing впав через вплив проблеми з контролем якості на грошовий потік
10:32
Командувач армії Британії вважає, що Україна збільшить кількість дальніх ударів по Росії
10:30
Байден підписав закон, який дозволить заблокувати TikTok у США
10:21
Війна – не перешкода, інвестиції в Україну зростають: хто і чому інвестує
10:19
Китай надає причал для російського судна, що перевозить північнокорейську зброю - Reuters
10:15
У КНУ спалахнув скандал, науковці обурені: цьогоріч на програмі про ранній Всесвіт не буде магістратури
Усі новини...