Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новини 8 жовтня: позиції розведення, плани добровольців

Вівторок, 8 жовтня 2019, 20:34

Під час розведення військ ЗСУ відійдуть на позиції 2016 року, добровольці заведуть тисячі, якщо Зеленський відведе війська — новини, які були актуальні 8 жовтня.

Про розведення

Начальник Генерального штабу - головнокомандувач Збройних сил України Руслан Хомчак розповів, що в результаті розведення військ на Донбасі українські військові відійдуть на позиції, які займали три роки тому.

Про добровольців

Заступник командира Української добровольчої армії Андрій Гергерт заявив, що добровольці займуть позиції ЗСУ у разі відведення військ на Донбасі і вимагає зустрічі з президентом Володимиром Зеленським.

Про телеграм-канал "Української правди"

Щойно стало відомо, що у "Української правди" з’явився новинний телеграм-канал "УП. Стрічка". На нього вже підписалося більше тисячі людей і кількість підписників стрімко зростає.

Як повідомляють наші джерела, на каналі оперативно публікують найважливіші та найцікавіші новини з України та світу. Один зі співрозмовників УП дуже радив підписатись на цей канал.

Про інші важливі новини

Понад 70% українців виступають проти зняття мораторію на продаж сільськогосподарських земель.

Президент Володимир Зеленський ушанував пам'ять жертв масових розстрілів у Бабиному Яру в Києві.

Генеральний прокурор Руслан Рябошапка призначив Віктора Трепака заступником генерального прокурора.

Голова СБУ Іван Баканов призначив на посаду першого заступника начальника Департаменту захисту національної державності екс-співробітника цього ж департаменту Романа Матковського, якого ЗМІ називали причетним до організації акції під будинком антикорупційного активіста Віталія Шабуніна.

Нобелівську премію з фізики отримали Джеймс Піблз за дослідження у сфері фізичної космології та Міхель Мейор з Дідьє Кело — "за відкриття екзопланети на орбіті сонцеподібної зірки".

Українська правда
Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування