Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суперником Усика стане американець Візерспун

Середа, 9 жовтня 2019, 09:21

Американець Чазз Візерспун стане наступним суперником українця Олександра Усика після того, як нідерландський боксер, з яким мав битися українець, Тайрон Спонг провалив тест на допінг.

Джерело: "Радіо. Свобода".

Деталі: Згідно з повідомленням промоутера Едді Гірна у Twitter, поєдинок Усик – Візерспун пройде в ніч на 13 жовтня в Чикаго на Вінтраст-арені.

Це буде дебют українця у суперважкій вазі. 

Транслюватиме бій телеканал "Інтер" о 4:30 за Києвом. 

 
Фото з Twitter Eddie Hearn

Що було раніше: 8 жовтня промоутер Едді Гірн повідомив, що суперник українського боксера суперважкоатлета Олександра Усика Тайрон Спонг провалив допінг-тест.

Передісторія:

  • Суперником Усика в дебютному бою в суперважкій дивізіоні міг стати Карлос Такам, але поєдинок був зірваний через зміну камерунцем промоутерської компанії. Серед потенційних претендентів на поєдинок з Олександром також називалися Брайант Дженінгс і Андрій Федосов, від бою з останнім українець вже встиг відмовитися.
  • В останньому бою Усик переміг нокаутом Тоні Беллью в листопаді 2018 року і захистив всі свої титули в крузервейті. Однак українець залишився без чемпіонських поясів через перехід у суперважку вагу.
  • У червні 2019 року Всесвітня боксерська організація (WBO) призначила Усика обов'язковим претендентом на титул чемпіона світу в суперважкій вазі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...